Ons professionele team van rentmeesters, administratie en secretariaat van
't Schoutenhuis staat tot uw beschikking.

Op de diensten van 't Schoutenhuis bv is de Regeling van Rentmeesters van toepassing

Mirjam Middelkamp

heeft in 2008 haar bachelor behaald aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en is werkzaam geweest als leidinggevende binnen een middelgroot bedrijf.

’Leegstand is achteruitgang’

Zij heeft ruime ervaring in de exploitatie van jachthavens alsmede van verhuur van recreatiewoningen. Zij is bij ’t Schoutenhuis gestart nadat zij de verbouwing van het kantoor succesvol had begeleid. Ze heeft de makelaardij opleiding gevolgd, alsmede aansluitend een opleiding bouwmanagement en beheer.

Haar werk bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van planmatig onderhoud gebouwen voor landgoederen en buitenplaatsen, met als doel om gebouwen in goede conditie te houden, zo wordt de noodzaak om te restaureren beperkt en werkt dat uiteindelijk kostenbesparend. Ook houdt zij zich bezig met maatregelen gericht op het behoud van cultuurhistorisch erfgoed en wordt er indien nodig gezocht naar mogelijkheden aangaande herbestemming van leegstaande (monumentale) panden. Overleg en samenwerking met opdrachtgevers en partijen als de RCE, vergunningverleners, monumentenwacht is hierbij essentieel.