Ons professionele team van rentmeesters, administratie en secretariaat van
't Schoutenhuis staat tot uw beschikking.

Op de diensten van 't Schoutenhuis bv is de Regeling van Rentmeesters van toepassing

Jurre Jansens van Gellicum

heeft gestudeerd aan de Hogeschool Larenstein en is via het voormalige Houdringe Rentmeesterskantoor en Kendes Rentmeesters Veenendaal bij ’t Schoutenhuis gekomen.

Hij is een pragmatische en flexibele rentmeester die werkt vanuit een proactieve adviseursrol en met een praktische en integere insteek weet hij tot effectieve en gedegen oplossingen te komen.

Jurre heeft de afgelopen 20 jaar een schat aan ervaring opgedaan zowel op theoretisch als op praktisch vlak. Een ervaren taxateur met een specialisatie op het gebied van onteigeningsschadeloosstellingen, is opgenomen in het Nederlands Register Vastgoed Taxateur in de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed, lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, geregistreerd deskundige bij de Stichting Deskundigen Onteigening en Bestuursrechtelijke Schadevergoeding, alsmede bij het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen.

Daarnaast onderhoudt hij goede en productieve relaties met Waterschappen, Provincies en Gemeenten waarin hij zorgt voor een harmonieuze balans tussen de belangen van de verschillende partijen.